FRAKT & LEVERANS
Leverans av varor från webbutiken. Vid varje beställning debiteras förutom varornas pris också frakt. Om du köper för mer än 1.500 SEK, levererar vi gratis. Om du köper för mindre än 1.500 SEK kostar frakten 99.
Normal leveranstid är 2-4 dagar. Vår strävan är att hantera din order samma dag som vi mottager den. När varan är bokad skickar vi er ett spårningsnummer för att ni enkelt kan följa er sändning.
Alla varor köpt från www.cuttingtools.se levereras med GLS eller liknande. Fraktpris gäller ej öar utan fast landsförbindelse, extra fraktkostnader kan tillkomma.

PRODUKTER
Är du inte nöjd eller ångrar dig de produkter som du beställt, så gäller följande: kontakta oss senast 14 dagar efter varans mottagande så byter vi den eller ger dig pengarna tillbaka. Om du beställer varor som är tillfälligt slutsålda meddelar vi förväntad leveranstid via e-post eller telefon. Om du inte längre vill ha varan på grund av den förlängda leveranstiden kan du naturligtvis avbeställa den.

Alla priser är i svenska kronor (SEK)
Vi kan inte garantera att alla bilder på webshoppen exakt återger produkternas verkliga färger eller storlek. Detta beror på vilken dator, skärminställningar etc. du har. Vi reserverar oss mot eventuella felbeskrivningar i produkttexter och måttangivelser. Vi jobbar dock kontinuerligt med att hålla dessa så bra och exakt information som möjligt. Vi reserverar oss även mot felangivna priser. Är priset eller något annat i beställningen felande förbehåller vi oss rätten att annullera och kreditera beställningen.

ÅNGERRÄTT
När du handlar i vår webbutik har du returrätt i 14 dagar från mottagandet av varan. Du får pengarna tillbaka. Varan måste returneras i oanvänt skick och originalförpackning. Är inte varan i original skick när du returnerar den är du betalningsansvarig. Köpesumman återbetalas i sin helhet senast 14 dagar efter det att vi har återfått varan.
Du som kund står själv för fraktkostnaden. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

ÅTERBETALNING
Vi betalar tillbaka direkt (senast inom 30 dagar) via postavi eller insättning på ett angivet bankkonto (går snabbare) om du betalt mot postförskott. Om du betalt med kontokort krediteras summan på kortet.

REKLAMATION
Om du mot förmodan skulle få en felaktig eller defekt vara skall det inom skälig tid meddelas till oss. (14 dagar eller så fort felet uppdagas).
Vi kommer att rätta till felet så snart som möjligt, att skicka dig rätt / nya varor så fort vi fått den felaktiga/defekta varan från dig. Vi kommer att betala för returfrakten. Du måste skicka oss en bilaga om kostnader.

0700 23 93 58 eller kundservice@cuttingtools.se 

Dina utgifter för returfrakten sätts in direkt på ditt bankkonto

TVIST / KONSUMENTSKYDD
Som kund har du alltid de rättigheter som framgår av Konsumentverkets regler. Vi försöker alltid lösa ev. problem tillsammans med kunden på bästa sätt. Om du inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Vi rättar oss alltid efter ARN:s rekommendation. Kilde: Konsumentverket - Tema e-handel

ÖVRIGT
Vi förbehåller oss rätten att utan föregående meddelande ändra priser och specifikationer. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt för att varorna tar slut på lagret. Om en vara är tillfälligt slut får du ett meddelande om leveranstid.

Personer under 18 år som önskar beställa en vara måste inhämta förmyndares tillstånd. Genom att sända beställningen till oss anses du ha tagit del och godkänt våra försäljningsvillkor. För enskilda konsumenter tillämpas i övrigt Lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal samt Konsumentköplagen (1990.932) i dess senaste lydelse. Dessa försäljnings- och leveransvillkor gäller från och med 2015-07-01 tills vidare.